Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit besøg på min hjemmeside https://siam.dk/ har du mulighed for at registrere en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi, da det er nødvendigt for, at vi kan tage kontakt til dig. Vi opbevarer dine oplysninger i en efterfølgende periode på 6 måneder.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du siger "Ja" til "Jeg er indforstået med at mine oplysninger bliver brugt til at kontakte mig. Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller brugt til andet formål.", behandler vi din e-mailadresse og dine oplysninger indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage kommunikation, herunder e-mails, fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@siam.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling og håndtering af dine personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

SIAM
CVR-nr. 30458311
Bragesgade 8A
2200 KBH N
E-mail: info@siam.dk

Hvis der er fejl i dine oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.