Kom til prøvetime

Herunder kan du se og booke prøvetimer på alle vores holdtilbud.

Bliv medlem i SIAM

Du kan melde dig ind via tilmeldingsknappen herunder.

VOKSEN

479 kr. / måned
  • Adgang til alle hold i alle discipliner *
  • Open Gym
  • Oprettelsesgebyr kr. 300,-

Junior / Barn

225 kr. / måned
  • Adgang til junior- og børnehold
  • Oprettelsesgebyr kr. 100,-

* Gælder CrossFit, thaiboksning og BJJ. Visse hold, som øvede- og kamphold, kræver godkendelse af en instruktør.

Ved indmelding accepterer du vores medlemsbetingelser.

Øvrige medlemskaber
Årsmedlemskab studerende 4.389,- (spar 699,-) Tilmeld
Årsmedlemskab voksen 5.269,- (Spar 779,-) Tilmeld

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål her.

Kan du ikke finde det, du leder efter, kan du skrive til os via kontaktformularen herunder:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Før du starter, er det en god idé, at gå ind under holdbeskrivelserne og finde ud af, hvilket hold der passer dig bedst. I CrossFit anbefaler vi, at du kommer på Introholdet, hvis du ikke har prøvet det før. Det er dog ikke noget krav. Ligeledes anbefaler vi, at du kommer på Grappling Basics, hvis du er ny i Grappling og MMA, igen uden at det er noget krav.

I Muaythai er det et krav, at du starter på enten begynderholdet eller mixholdet, hvis du ikke har prøvet det før (gælder selvfølgelig ikke Pige-, Junior og Børneholdet).

Du skal medbringe træningstøj, træningssko til CrossFit, en hængelås til dit skab og et sygesikringsbevis.

Du kan finde tiderne for holdene under holdplan og booking.

Du kan sagtens komme på en gratis prøvetime. Alt du skal gøre er, at booke dig på et hold via hjemmesiden og fremmøde dig i receptionen 10-15 minutter før holdstart. Du kan også bare møde op 15-20 minutter før holdstart og blive registreret til en gratis prøvetime (husk sygesikringskort). Du behøver således hverken at ringe eller skrive for at aftale, at du kommer.

I SIAM tilbyder vi en gratis prøvetime i hver af vores 3 hoveddiscipliner inden for en uge.

Når du skal booke dig på et hold, vælger du holdplan og booking i menuen på hjemmesiden. Her kan du klikke på det hold, du gerne vil tilmelde dig. Under brugernavn skal du indtaste dit medlemsnummer, som står på dit medlemskort (eller på medlemskontrakten), nummeret starter med SA. Under adgangskode indtaster du de fire første cifre i dit Cpr-nr., dvs. din fødselsdag. Husk at fremmøde dig på holdet minimum 5 minutter før holdstart.
Holdplan & Holdbooking

Du kan logge ind på din sports solution ved at gå nederest på siden og klikke på “medlemslogin“. Under brugernavn skal du indtaste dit medlemsnummer, som står på dit medlemskort (eller på medlemskontrakten), nummeret starter med SA. Under adgangskode indtaster du de fire første cifre i dit Cpr-nr., dvs. din fødselsdag.

Du kan sætte dit medlemskab i bero ved en af følgende årsager: udstationering, graviditet eller skade. Det koster et en gangs beløb på 50 kr at sætte sit medlemskab i bero.

Hvis du ønsker at sætte medlemskabet i bero du skal blot skrive en mail til info@siam.dk, og angive årsagen til berosætningen og en start og slutdato for pauseperioden.

Ja, du kan godt genopstarte dit medlemskab inden beroperioden er afsluttet. Du sender bare en email til info@siam.dk, og skriver, at du gerne vil genopstarte dit medlemskab med virkning fra den ønskede dato.

For at opsige dit medlemskab, skal du sende en email til info@siam.dk, hvor du skriver, at du gerne vil opsige dit medlemskab. Husk at der er løbende måned plus en måned i opsigelse.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked