Bliv medlem i SIAM

VOKSEN

499 kr. / måned
  • Adgang til alle hold i alle discipliner *
  • Open Gym
  • Oprettelsesgebyr kr. 300,-
  • Årsmedlemskab Voksen 5.489,- (Spar 1099,-)

UNG 18 - 24 ÅR

399 kr. / måned
  • Adgang til alle hold i alle discipliner *
  • Open Gym
  • Oprettelsesgebyr kr. 300,-

Junior / Barn

225 kr. / måned
  • Adgang til junior- og børnehold (7-17 år)
  • Oprettelsesgebyr kr. 100,-
  • 1/2 årsmedlemskab Barn/Junior 1200,- (Spar 150,-)

* Gælder thaiboksning og BJJ. Visse hold, som øvede-, konkurrence- og kamphold, kræver godkendelse af en instruktør.

Ved indmelding accepterer du vores medlemsbetingelser.

Brug for mere information?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en snak om dine muligheder og eventuelle spørgsmål du måtte have.


FAQ

Du er helt sikkert klar til at starte. Vi tilbyder kampsport på alle niveauer. Vi anbefaler, at du kommer på Jiu Jitsu Basics, hvis du er ny til Brazilian Jiu Jitsu, igen uden at det er noget krav.

I Muaythai skal du som ny starte på holdet "Muaythai", dette hold er for alle niveauer uanset træningserfaring.

Husk at medbringe træningstøj, en hængelås til dit skab og et sygesikringsbevis. Til Muaythai skal du medbringe benskinner, handsker og træningstøj.

Du kan finde tiderne for holdene under holdplan og booking.

Når du skal booke dig på et hold, så skal du downloade appen, sport solution booking. For at logge ind indtaster du dit medlemsnummer, som brugernavn og din adgangskode er de første fire cifre i dit CPR-nr, dvs. din fødselsdag. Husk at fremmøde dig på holdet minimum 5 minutter før holdstart, på bookingterminalen i klubben.

For at logge ind på din konto skal du downloade appen sport solution booking. Under brugernavn skal du indtaste dit medlemsnummer, som står på dit medlemskort (eller på medlemskontrakten), nummeret starter med SA. Under adgangskode indtaster du de fire første cifre i dit Cpr-nr., dvs. din fødselsdag.

Du kan sætte dit medlemskab i bero ved en af følgende årsager: udstationering, graviditet eller skade. Det koster et en gangs beløb på 50 kr at sætte sit medlemskab i bero.

Hvis du ønsker at sætte medlemskabet i bero du skal blot skrive en mail til info@siam.dk, og angive årsagen til berosætningen og en start og slutdato for pauseperioden.

Ja, du kan godt genopstarte dit medlemskab inden beroperioden er afsluttet. Du sender bare en email til info@siam.dk, og skriver, at du gerne vil genopstarte dit medlemskab med virkning fra den ønskede dato.

For at opsige dit medlemskab, skal du sende en email til info@siam.dk, hvor du skriver, at du gerne vil opsige dit medlemskab. Husk at der er løbende måned plus en måned i opsigelse.

Siam tilbyder prøvetimer til kommende medlemmer under 18 år.
Kommende medlemmer over 18 år er altid velkomne til at komme forbi klubben i receptionens åbningstid. Vi tager meget gerne en snak om medlemskab og giver en rundvisning.
Det er muligt at købe en engangstræning i Siam. Dette koster 150,-. Vælger du at melde dig ind i umiddelbar forlængelse af din engangstræning, får du 150,- i rabat på oprettelsen af medlemskabet.