Muaythai i SIAM

Muaythai (også kaldet thaiboksning) er den såkaldte otte-lemmers stil, hvor der både kæmpes med slag, spark, albuer og knæ. Desuden er clinchen en stor del af gamet.

SIAM har siden 80’erne leveret muaythai træning i verdensklasse til såvel motionister som kæmpere. At alle føler sig velkomne er mindst lige så vigtigt som resultaterne i ringen. Det sammenhold og den holdånd, vi oplever i SIAM, er grunden til, at vi er kåret som Danmarks bedste Muaythai klub flere år i træk og har vundet flere danske-, europæiske- og verdensmesterskaber inden for de senere år.

Træning for alle

SIAM Muaythai tilbyder en række specialiserede hold, som hver især er beregnet til et eller flere bestemte behov, du som udøver måtte have. Du kan således, uanset niveau, finde det rette hold at træne på. Desuden har vi hold, der er specielt beregnet til piger, der ikke har lyst til at træne med drenge.

Muaythai er, og vil altid være, en hård fysisk disciplin. Det er blandt andet derfor, at det efterhånden er utrolig populært som motionsform. Det betyder dog ikke, at man skal træne sig op til at starte på vores hold; alle skal have lov til at starte et sted. Vi kan lide at presse folk til at yde deres optimale, men vi respekterer, at man tager de pauser, der skal til, for at gennemføre træningen.

Begynderhold

Det er her, at du tager dit første skridt i Muaythai, slår dit første slag eller laver dit første spark. Begynderholdet er et basishold, hvor alle teknikker gennemgås fra bunden. Der er meget fokus på teknik og korrekt udførsel af bevægelserne. På begynderholdet sparres der yderst sjældent, og når det sker, er det altid ”isoleret sparring”, altså sparring med modifikationer. På begynderholdet behøver du ikke at medbringe eget udstyr.

Øvet Hold

På Øvet Hold forventes det, at du har et godt kendskab til alle basisteknikker. Her arbejder du på at forfine teknikkerne og implementere dem igennem sparringsøvelser, samt videreudvikle på clinchen. Øvet Hold er også holdet hvor klubbens kæmpere træner, der vil derfor værre fokus på avancerede taknikker, og forberedelse på kamp. Hvis du har ambitioner om at kæmpe så er dette vejen til din første kamp. Alle på Øvet Hold skal medbringe eget udstyr i form af benskinner, handsker og tandbeskytter. Det er en forudsætning, at du snakker med din træner inden du kommer på Øvet Hold.

Sparringshold

Dette hold er for alle letøvede thaiboksere som gerne afprøve sig selv med sparring. Alle på sparringsholdet skal medbringe eget udstyr i form af benskinner, handsker og tandbeskytter. Det er en forudsætning, at du for godkendelse af din træner før du møder op.

Juniorhold

Juniorholdet er for vores unge talenter mellem 13-18 år. Her er der meget fokus på teknisk træning, men der bliver ligeledes lagt vægt på motorisk-, konditions- og smidighedstræning. Sparring foregår yderst sjældent og med mange modifikationer. På juniorholdet forventes du at anskaffe eget udstyr efter du er startet.

Børnehold

Børneholdet er for børn mellem 8-12 år. Her introduceres thaiboksning hovedsageligt via leg, men der bliver også trænet på måder, som børnene kan genkende, når de rykker videre på juniorholdet.

Fælleshold

Som navnet antyder, er holdet tænkt som et tilbud for alle uanset niveau. Undervisningen bliver tilrettelagt sådan at alle kan være med og bliver udfordret. Sparring kan forekomme, dog med modifikationer for begyndere ligesom på begynderholdet. Fællesholdet er således også et godt sted at starte for dig, selvom du er helt ny. På Fællesholdet forventes du at anskaffe eget udstyr efter du er startet.

Pigehold

Pigeholdet er tiltænkt piger, som ikke har lyst til at træne med drenge, eller bare synes, det er sjovere med kun piger på holdet. Holdet er for alle piger uanset niveau. Pigeholdet undervises af kvindelige instruktører, og der trækkes for og lukkes af i lokalet under træningen, så pigerne kan træne uden nogen kontakt med mænd. Holdet er således også egnet til dig, der til daglig bærer tørklæde.

Yoga

Yoga hos Siam er baseret på Hatha Vinyasa Yoga, hvilket er traditionelle yoga stillinger, med element af flow for ’moment to moment awarenes’, via en konstant opmærksomhed på vejrtrækning. Gennem yoga asanas – de fysiske yoga stillinger, vil der blive arbejdet på større mobilitet i kroppen. Dette vil skabe en større kropsbevidsthed, være skadesforbyggende – samt styrkende for kroppen. Gennem Pranayama – vejrtrækningsteknikker, vil lungekapaciteten samt koncentrationsevnen blive trænet og styrket.

Igennem hver yoga time vil der opleves øvelser for alle de større led og muskler i kroppen, for at modbalancere de mere fysiske hårde sports aktiviteter. Til hver time vil der være et bestemt tema eller fokusområde der vil ændre sig fra gang til gang.

 

På holdplanen kan du se tiderne for Muaythai

Se holdplan

Mød vores dygtige trænere

 • Philip Gardersøe

 • Adam Bencard

 • Anders Hansen

 • René Aussenthal

 • Noi Chaiyakhan Phoyoo

 • Max Muller

 • Steven Figueroa

 • Monira Ahrrar

 • Habiba Lastat

 • Morten Kevin Schmidt

 • Chaya Tran

 • Tobias Manczak

 • Anders Balle Poulsen

 • Youssef Assouik

 • Frederic Langwagen

 • Abdul K. Albarazi

Book en gratis prøvetime i dag

Ja tak!