Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) i SIAM

På Siams øverste etage kan du finde vores kamptestede blå træningsmåtter. Her holder grapplerne til, hvor der hver dag bliver trænet Brasiliansk Jiu Jitsu både med og uden gi. Jiu Jitsu er en kampsport hvor alle kan være med. Det kræver ingen atletiske talenter eller en særlig skarp grundform at starte. Alt du skal bruge er et par træningsshorts, en t-shirt og en god attitude og så kan du komme i gang med at træne.
Jiu jitsu er en kampsport som primært foregår på gulvet med elementer af stående brydning og judo. Der er ingen slag eller spark med i sporten, så selvom intensiteten bliver høj nogle gange er skaderisikoen minimal. Alle træningspas indeholder opvarmning, teknikundervisning og sparring med fokus på at forbedre dig uanset dit niveau.
Jiu jitsu er nok mest kendt fra kampsporten MMA, hvor alle teknikker der foregår på gulvet er baseret på jiu jitsu. Jiu jitsu er kendt som ”The Gentle Art” fordi kampsporten er baseret på at placere ens modstander i en position hvor han har mulighed for at ”tappe ud” (dvs. Give op) for at undgå at blive skadet. Dette princip gør at det er sikkert at træne jiu jitsu uden at blive skadet fra fx. en armlås, da man blot kan tappe ud hvis man føler at man er i fare.

Træning i Verdensklasse

På Siams BJJ hold kan du finde undervisning i verdensklasse, og holdene vil være tilrettelagt, så der er træning på alle niveauer.

Vi glæder os til at se dig på et af vores BJJ hold

Som Jiu Jitsu-udøver i SIAM får du den bedste træning. Holdene

BJJ No Gi Basic

På BJJ No Gi Basic bliver de basale teknikker blive gennemgået. Basic er ikke et begynder hold, men et hold hvor det tekniske fundament bliver bygget op of finpudset. Holdet er for alle uanset niveau, men er specielt vigtigt for dig som er ny i sporten.

BJJ No Gi

BJJ No Gi-holdet er for alle udøvere uanset niveau. Her bliver der undervist i teknikker, som følger et månedligt tema. Træningen består af opvarmning, teknik træning og sparring. Hver måned er der et nyt tema i SIAM, som skal sikre, at du har mulighed for at fordybe dig i de tekniske udfordringer, som hver position stiller. holdene bygger videre på det tema, som bliver gennemgået på BJJ No Gi Basic.

Yoga

Yoga hos Siam er baseret på Hatha Vinyasa Yoga, hvilket er traditionelle yoga stillinger, med element af flow for ’moment to moment awarenes’, via en konstant opmærksomhed på vejrtrækning. Gennem yoga asanas – de fysiske yoga stillinger, vil der blive arbejdet på større mobilitet i kroppen. Dette vil skabe en større kropsbevidsthed, være skadesforbyggende – samt styrkende for kroppen. Gennem Pranayama – vejrtrækningsteknikker, vil lungekapaciteten samt koncentrationsevnen blive trænet og styrket.

Igennem hver yoga time vil der opleves øvelser for alle de større led og muskler i kroppen, for at modbalancere de mere fysiske hårde sports aktiviteter. Til hver time vil der være et bestemt tema eller fokusområde der vil ændre sig fra gang til gang.

Mød vores dygtige trænere

  • Mads Seier Helberg

  • Kasper Rohde Larsen

  • Jonas Eriksson

Book en gratis prøvetime i dag

Ja tak!