Kampsport for børn

Kampsport for børn

Vi er en klub med plads til alle der har lyst til at prøve kræfter med kampsport. Jiu Jitsu og Thaiboksning er meget mere end kast, slag og spark. Dit barn bliver en del af et fællesskab, der bygger på respekt, sammenhold, disciplin og dygtiggørelse, men også lyst og motivation, som danner fundamentet for undervisningen på vores børnehold.

Dit barn lærer at respektere sine holdkammerater, sine trænere, sig selv og sine grænser. Hos os dyrker vi kampsport, som en holdsport, hvor vi passer på, hjælper og udfordrer hinanden.

Dit barn udvikler sig gennem træning, leg og disciplin, hvor små succesoplevelser er med til at booste dets selvtillid.

Vi har det enkelte barn og nærvær for øje.Børne Jiu Jitsu

Børne Jiu Jitsu er for børn i alderen 7-12 år. Jiu Jitsu er en god indgangsvinkel til kampsport for børn. På dette hold er der ingen slag eller spark. Træningen består af kast, nedtagninger, holdegreb, positioner og frigørelser fra låse. I træningen indgår der en masse fribrydning og leg, hvor der bliver brændt en masse energi af.

Børne Thaiboksning

Børne Thaiboksning er for børn i alderen 7-12 år. Thaiboksning er meget mere end slag, spark og kast. Træningen er både lærerig, sjov og tryg. Vi har god erfaring med, at finde nye talenter hos børn, som ikke altid trives i de mere almene sportsgrene. Thaiboksning kan på den måde være en oplagt mulighed for børn, der er kørt træt i badminton, fodbold o.l.