Lørdag d.24 November afholdte SIAM for allerførste gang et grappling stævne i klubben, med BJJ head coach Kasper Larsen som stævnearrangør. Stævnet var med submission only regler med kampe der kunne gå op til 7 minutter. Takket være god opbakning med mandskab fra klubben og kampledere Jonas Eriksson fra Siam, og Jeppe Fausing fra Renegade MMA forløb stævnet flydende uden forsinkelser.

Stævnet var en stor success og bød på fede kampe i alt fra begynder til expert divisionerne hvor SIAM var stærkt repræsenteret i størstedelen af vægt og erfaringsklasserne. Folk mødte talstærkt op fra københavnske, jyske og endda svenske og norske klubber. Dette syn er sjældent for danske nogi grappling stævner, og atmosfæren på tredje sal var elektrisk imens den intense konkurrence udfoldede sig i løbet af dagen.

Turneringen blev afsluttet med en masse guldmedaljer til Siam holdet og en masse flotte præstationer fra mange af dem der stillede op for første gang, såvel som de mere erfarne grapplere. Efter den almindelige turnering var afsluttet åbende stævnet op for dagens Super Fights som var særlige matchups lavet af arrangøren for at promote danske grapplere. Siams Mohammed Aljayyal blev matchet mod den talentfulde brun bælte Axel Apérgis. Mohammed kæmpede en brav kamp og selvom han endte med at tabe på submission leverede denne super fight en af aftenens fedeste match ups. Super fights er meget ualmindelige i den danske BJJ scene og derfor noget Siam er meget stolte over at kunne levere til vores allerførste stævne.

Efter sæsonen startede op i august er stemningen kun blevet bedre og bedre, og vores første grappling stævne er en stor milepæl for udviklingen af BJJ holdet. Der kommer flere og flere glade ansigter op i den stærkt forbedrede BJJ sal og vi forventer kun udviklingen går fremad for resten af året og starten af 2019.