Prøvetime

Vil du have en gratis prøvetime?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og booker dig dernæst på en gratis prøvetime.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Priser

Junior / Barn

225 kr. / måned
  • Adgang til junior- og børnehold (7-17 år)
  • Oprettelsesgebyr kr. 100,-
  • 1/2 årsmedlemskab Barn/Junior 1200,- (Spar 150,-)

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål her.

Kan du ikke finde det, du leder efter, kan du skrive til os via kontaktformularen herunder:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Du er helt sikkert klar til at starte. Vi tilbyder kampsport og CrossFit for alle niveauer. I CrossFit anbefaler vi, at du kommer på et Introhold først gsng, hvis du ikke har prøvet det før, det er dog ikke noget krav. Ligeledes anbefaler vi, at du kommer på Jiu Jitsu Basics, hvis du er ny til Brazilian Jiu Jitsu, igen uden at det er noget krav.

I Muaythai skal du som ny starte på holdet "Muaythai", dette hold er for alle niveauer uanset træningserfaring.

Husk at medbringe træningstøj, træningssko til CrossFit, en hængelås til dit skab og et sygesikringsbevis. Til Muaythai skal du medbringe benskinner, handsker og træningstøj.

Du kan finde tiderne for holdene under holdplan og booking.

Når du skal booke dig på et hold, så skal du downloade appen, sport solution booking. For at logge ind indtaster du dit medlemsnummer, som brugernavn og din adgangskode er de første fire cifre i dit CPR-nr, dvs. din fødselsdag. Husk at fremmøde dig på holdet minimum 5 minutter før holdstart, på bookingterminalen i klubben.

For at logge ind på din konto skal du downloade appen sport solution booking. Under brugernavn skal du indtaste dit medlemsnummer, som står på dit medlemskort (eller på medlemskontrakten), nummeret starter med SA. Under adgangskode indtaster du de fire første cifre i dit Cpr-nr., dvs. din fødselsdag.

Du kan sætte dit medlemskab i bero ved en af følgende årsager: udstationering, graviditet eller skade. Det koster et en gangs beløb på 50 kr at sætte sit medlemskab i bero.

Hvis du ønsker at sætte medlemskabet i bero du skal blot skrive en mail til info@siam.dk, og angive årsagen til berosætningen og en start og slutdato for pauseperioden.

Ja, du kan godt genopstarte dit medlemskab inden beroperioden er afsluttet. Du sender bare en email til info@siam.dk, og skriver, at du gerne vil genopstarte dit medlemskab med virkning fra den ønskede dato.

For at opsige dit medlemskab, skal du sende en email til info@siam.dk, hvor du skriver, at du gerne vil opsige dit medlemskab. Husk at der er løbende måned plus en måned i opsigelse.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked